Achter de Koepel

De Koepelkerk beschikt naast een prachtige kerkzaal ook over een aantal stijlvolle en moderne vergaderzalen die zich bevinden direct achter de kerk. De vergaderzalen Achter de Koepel zijn voorzien van moderne apparatuur en bieden met 9 kleinere en 3 grotere zalen ruimte aan 100 - 120 personen.

De zalen Achter de Koepel kunnen natuurlijk prima worden gebruikt in combinatie met de prachtige en karakteristieke kerkzaal van de Koepelkerk.

Verhuur voor particuliere events

De Koepelkerk is een prachtige locatie voor uw persoonlijk evenement, zoals een bruiloft of een familiereunie. Het is daarbij ook mogelijk om de volledige catering te laten verzorgen. Ook kunt u gebruik maken van de zalen van Achter de Koepel. Deze zalen bevinden zich aan het plein direct achter de Koepelkerk.

Contact koster

Jan Kooijker | (06) 151 32 464 | koster@koepelkerk.nl

Zakelijk event?

De Koepelkerk is een unieke locatie voor evenementen in het centrum van Arnhem. Wil je meer info over het huren van de kerk of van de ruimten Achter de Koepel? Neem geheel vrijblijvend contact op; we helpen je graag!

Naar Geniet Achter de Koepel