Scriba
secretaris van de kerk

De scriba is de secretaris van de kerk. Zij maakt de agenda's en verslagen van vergaderingen, zorgt dat besluiten worden uitgevoerd en voert alle correspondentie.

Wilma de Boer-Hilvers

Mijn naam is Wilma de Boer-Hilvers. Sinds mei 2015 wonen wij ( mijn man Rolf en onze jongste dochter Lisa ) met veel plezier in Arnhem.

Daarvoor hebben we 29 jaar in Velp gewoond en waren we lid van de kerk van Duiven-Velp. De laatste jaren ben ik daar scriba geweest. Dat heb ik zelfs nog een poosje volgehouden toen we al hier woonden.

Na verschillende oproepen in onder de Koepel vond ik dat ik toch de stoute schoenen maar moest aan trekken en aangeven dat deze taak wellicht iets voor mij zou kunnen zijn.

En zo is het gekomen, per maart ben ik begonnen als scriba van de Koepelkerk. Ik vind het een hele uitdaging maar heb veel zin om er mee aan de slag te gaan. Ik vind het fijn om op deze manier de gaven die ik van God krijg in te zetten. Ik hoop dat ik een positieve bijdrage kan leveren aan een stukje regelwerk in de kerk.