Gepubliceerd op 21-03-2015

Oplevering Achter de Koepel

De Restauratie en herinrichting van de Koepelkerk en de oplevering van Achter de Koepel zijn in 2014 afgerond.

In 2014 is Achter de Koepel aangekocht, geheel gerenoveerd en opgeleverd. Tot aankoop was overgegaan vanwege beeindiging van het huurcontract van de Kidskoepel, dit was de ruimte die tot 2014 gebruikt werd voor onder andere het jeugdwerk, kindercreche en als vergaderruimte. Achter de Koepel is van alle gemakken voorzien. We zijn dankbaar dat we deze ruimten kunnen gebruiken voor het gemeenteleven van de Koepelkerk. Op de foto's; Pixel Creation legt de laatste hand aan de glasbelettering op de glazen deuren.

Opening op 14 september 2014

Op zondag 14 september 2014 was het zover. Achter de Koepel werd feestelijk geopend met het doorknippen van een lint, nadat we met elkaar een heuse aftelling gedaan hebben van 10 naar 0, waarna 6 kinderen de schaar hanteerden en de opening verrichtten.