Gepubliceerd op 28-02-2016

Arnhemse Meisjesavond

Op zaterdagavond 12 maart zal er de enige echte Arnhemse Meisjes Avond georganiseerd worden! En daar mag jij natuurlijk niet ontbreken!

Op zaterdagavond 12 maart zal er de enige echte Arnhemse Meisjes Avond georganiseerd worden! En daar mag jij natuurlijk niet ontbreken! Deze avond staat in het teken van elkaar ontmoeten in onze mooie stad Arnhem! Je bent de hele avond welkom vanaf 18.00 uur. Afhankelijk van het tijdstip dat je binnenkomt om deze te gekke avond te beleven dien je een hapje mee te nemen voor een ander. Dit kan variëren van tapas tot taart tot snacks. Voor het drinken wordt gezorgd! De afsluiting van dit feest zal rond 23:00 uur zijn. 
Voor ieder wat wils! 

Er is een echte kledingruilmarkt. Arnhem is tenslotte modestad! iedereen mag max. 3 (!) dameskledingstukken meenemen om te ruilen. Kleding die over blijft gaat naar een goed doel. Daarnaast kan je lekker los gaan met je creatieve talent en voor de dames die op muzikaal gebied zin hebben om iets te doen is er een swingende Karaoke! Je kunt natuurlijk ook gewoon gezellig kletsen met dat andere Arnhemse Meisje! 
Kortom, deze avond mag je niet missen! Kom gezellig langs bij: 
De Hooijmaat, Marius van Beeklaan 5 
Groetjes, Rozemarijn Lourens, Elianne de Ruijter, Nicole van Raalte, Betty Luursema en Ingrid Hamelink.

Er is voldoende parkeergelegenheid. 
Twee consumptiebonnen zijn inbegrepen, overige drankjes voor eigen rekening. 
Download hier de uitnodiging in PDF.