Gepubliceerd op 23-06-2017

Feest van Licht - Gelredome 2 juli 2017

Zondag 2 juli 2017 is er een groot opgezette samenkomst in het Gelredome. De kerken in Arnhem roepen iedereen op om te komen om dit feest mee te vieren! Nodig je familie en vrienden uit en kom!

Op zondag 2 juli 2017 is er een gezamenlijke kerkdienst van allerlei kerken uit Arnhem. Onze gemeente doet ook aan deze viering mee en daarom verplaatsen wij deze zondagochtend de dienst naar het Gelredome. Thema van deze viering is Arnhem Aan. Uitgangspunt zijn de woorden: “Jullie zijn het licht in de wereld. Een stad die boven op een berg ligt kan niet verborgen blijven.” (Mattheus 5:14-16)

Samen met vele andere vieren we het feest van licht. We kijken naar de lichtpunten die in de stad zichtbaar zijn, van kleurrijke initiatieven en ontmoetingen, tot mooie architectuur en natuur. We zingen, aanbidden, luisteren naar de bron van het licht, God. Wij geloven dat God ons vraagt om samen één te zijn. Daarom is deze viering samen met mensen vanuit allerlei kerken in en rond Arnhem en iedereen die hier graag bij wil zijn. We vieren dit dan ook met jong en oud. Voor de kinderen is er een fantastisch programma en voor de allerkleinsten is er oppas.

Website van deze viering

Praktische informatie voor deze viering.

Net als tijdens onze zondagse diensten zijn er allerlei mogelijkheden om mee te helpen aan deze grote viering. Wil je meewerken met het kinderwerk, parkeerwachter zijn, koffieschenken of EHBO’er zijn. Meld je dan aan als vrijwilliger via de website www.arnhem-aan.nl En kun je een beetje bakken? Neem dan iets lekkers mee voor bij de koffie!

Nodig gerust je vrienden en familie uit om deze unieke viering mee te maken. Met dit initiatief willen we iedereen aanmoedigen licht te zijn in onze stad! Tot ziens op zondag 2 juli om 10:00 uur in het Gelredome!