Gepubliceerd op 20-06-2019

Ken jij de theaterdominee al?

We leven in een post-christendom-tijdperk. Door die geschiedenis zijn er meer raakvlakken dan verschillen, en toch leven kerk en maatschappij zomaar in vorm en inhoud wereldvreemd van elkaar. Als theaterdominee wil ik die ontstane kloof tussen kerk en maatschappij helpen dichten.

Op een neutraal-publieke plek, het theater, onderzoek ik de bijbel in inhoudelijke en originele theatercolleges. Hoe kijken wij Nederlanders
naar die oude verhalen? Wat heeft de bijbel ons millennia later te zeggen?

Verlang je naar een nieuw verhaal en nieuw christendom? Wil je eerlijke inhoud, ben je nieuwsgierig ingesteld en heb je een gezonde dosis humor en zelfspot? Dan zijn de theatercolleges echt iets voor jou.

Theaterspeellijst van David Heek vind je via deze link: www.theaterdominee.nl/shop

Op 28 november 2019 ben ik te zien in Theater De Leeuw… in Arnhem. Link naar de kaartverkoop.

Bestel nu kaarten op
www.theaterdominee.nl