Gepubliceerd op 02-04-2019

Kom-op-adem activiteiten in de Herberg

In de loop van het jaar 2019 zijn er verschillende Kom-op-ademactiviteiten in de Herberg in Oosterbeek. : In Balans, Leven met verlies en Wandelen met de Psalmen.

Vanaf 18 juni is er een midweek ‘In Balans’. Vier dagen speciaal voor mensen die bij zichzelf (beginnende) burn-outklachten herkennen.

Je logeert in het Koetshuis en trekt in een kleine groep met elkaar op. Er is veel tijd om tot rust te komen en te bewegen in de prachtige natuur. De Bijbel gaat open, er zijn thema-bijeenkomsten en creatieve workshops. Natuurlijk wordt er samen gegeten. Iedereen heeft een eigen kamer.

Het verlies van een dierbare kan diep ingrijpen. De wereld draait door, maar voor jou staat het leven stil. Hoe ga je om met al die emoties? Wie begrijpt je als je niet weet hoe het zonder die ander verder moet? Vanaf 20 november is en een Kom-op-ademmidweek voor mensen die zich hierin herkennen. Kernwoorden zijn: herkenning, God zoeken, bemoediging, ontspanning.

Tenslotte zijn er in het najaar twee dagen waar ‘Wandelen met de Psalmen’ centraal staat. Een dag opademen door op allerlei manieren bezig te zijn met de Psalmen. Dat zal ook veel buiten, in de prachtige omgeving van de Herberg gebeuren.

Zie voor verdere informatie over de Kom-op-ademactiviteiten: www.pdcdeherberg.nl