Gepubliceerd op 08-09-2020

Nieuwe Alpha Online van start

Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die nu ook online wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

Op 24 september gaat een Alpha Online van start

In 10 weken met elke donderdagavond een online, interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Vooraf gaan de aan elke avond kijken de deelnemers een aflevering van de Alpha Film Series. Elke avond begint met een sociaal moment. Hét moment om elkaar te zien en op een ontspannen manier elkaar te leren kennen. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 20:30 tot 22:00. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Wie je ook bent, wat je ook gelooft, je bent van harte welkom op Alpha Online!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken, samen met anderen. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl
Je kunt je hier aanmelden voor Alpha Online: https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-online-arnhem/

Groeten Annerieke en Peter

Ps: wil je liever live een Alpha volgen? Dit kan ook! kijk dan op https://alpha-cursus.nl/cursus/alpha-arnhem-zuid-3/ Weer er snel bij want door de corona is deze cursus al bijna vol!