Gepubliceerd op 29-06-2018

Welkomstavond nieuwe leden

Ben je in het afgelopen jaar lid geworden van De Koepelkerk, of denk je er over om je in te schrijven als lid, dan ben je van harte uitgenodigd.

Om een beetje wegwijs gemaakt te worden en om contacten te kunnen leggen met andere gemeenteleden organiseren we geregeld een avond waar nieuwe leden voor worden uitgenodigd.

Maandag 10 september vanaf 20u staat koffie en thee klaar in de benedenzaal van De Koepelkerk. Tijdens deze interactieve avond staat ontmoeting centraal. Het is de plek waar je je vragen kan stellen over wat er gebeurt op organisatorisch gebied, wat er aan activiteiten wordt georganiseerd of waar we als Koepelkerk voor staan. Daarnaast vinden we het uiteraard leuk met jou kennis te maken.

Ben je erbij, of heb je nog vragen? Stuur dan een mail naar quintijn.tempelman@koepelkerkarnhem.nl.

Tot dan!

Cornelis Hamstra en Quintijn Tempelman