Taakveld ouderling Beheer en Organisatie

Sinds 30 maart 2020 ben ik (Anton Lourens) - officieus - de nieuwe taakveld ouderling Beheer en Organisatie. Officieus omdat gezien de bizarre coronacrisistijd mijn bevestiging als ambtsdrager voor onbepaalde tijd is uitgesteld. Als taakveld ouderling maak ik deel uit van het BestuursTeam van de kerkenraad en ben ik de opvolger van Robert van Dijk en voorheen Chris Rasmussens. Het is een voorrecht om weer een aantal jaren onze gemeente van Jezus Christus te mogen dienen. Samen met mijn vrouw Renee en onze vier kinderen wonen we al weer bijna 20 jaar in Arnhem, en al die tijd lid geweest van de Koepelkerk. Het is leuk om de gehele gemeente weer eens van binnenuit te zien functioneren en om samen te werken met vele anderen die in onze gemeente actief zijn. Als overheidsdienaar ben ik werkzaam als accountant en heb dus de nodige affiniteit met organisaties en financiën. Ik zal dan ook nauw samenwerken met de CvB (cie. van beheer) en de penningmeester. Maar bijv. ook de zorg van de kerkenraad als goed werkgever voor onze beroepskrachten lis onderdeel van mijn portefeuille. Met de zegen van onze Heer hoop ik mij daarvoor de komende jaren in te zetten en er de kracht en plezier in te vinden.

Anton Lourens