Taakveld ouderling Kinder- en jeugdwerk

Taak van de ouderling van dit taakveld is om te zorgen dat de visie op en prioriteiten binnen het jeugdwerk helder zijn. De ouderling van dit taakveld is aanspreekpunt voor de jeugdwerker en werkgroepen en zorgt voor afstemming met andere taakvelden waar nodig.

De Koepelkerk wil een veilige plek creëren voor de jeugd. Zodat zij ook met passie voor Jezus hun toekomst tegemoet mogen gaan.

Linda Krol

Mijn naam is Linda Krol en sinds augustus 2019 taakveld ouderling; kind en jeugd. Ik ben getrouwd met Wouter en samen hebben we vier kinderen en die zijn tussen de 10 en 17 jaar oud.

Ruim 18 jaar werk ik in het basisonderwijs. Waarvan al heel wat jaren op de PJ-school in Arnhem.

Mijn werk is mijn hobby en ik heb een passie voor kinderen, die passie wil ik ook graag  gebruiken voor de kinderen en jeugd in de Koepelkerk.

Wat kunnen wij veel leren van de kinderen en wat hebben ze een belangrijke plek binnen de gemeente. Als we kijken naar kinderen zien we veel van Jezus. Daarnaast mogen wij als volwassenen de kinderen ook veel leren over Jezus en ze de genade van God laten zien en ervaren.